RUPE TACEREA - Pompierul demis dupa tragedia de la Colectiv: "I-am carat cu mainile mele, goale, mi s-a lipit pielea lor fumeganda de ele. De ce trebuie sa fiu umilit?"

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 12:26
49 citiri
RUPE TACEREA Pompierul Orlando Schiopu, prim adjunctul ISU Bucuresti, suspendat din functie in urma scandalului faxului de la Colectiv, sustine ca nu a gresit cu nimic, si ca dimpotriva, el a facut ceea ce stie sa faca de cand a intrat in sistem: sa salveze vieti si nu sa dea aprobari. Pompierul, cu o experienta de 23 de ani, a declarat pentru jurnalistul Victor Ciutacu, intr-un mesaj publicat pe blogul acestuia, ca accepta orice pedeapsa daca ar fi gresit in teren, in timp ce incerca sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.