S-A RASTURNAT CU TAF-UL - Patru copii din Viseu de Sus isi asteapta acasa tatal in viata! Momentul accidentului a fost filmat!!!

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 22:25
450 citiri
Revenim cu informatii despre accidentul petrecut ieri dupa amiaza intr-o padure de la marginea orasului Viseu de Sus. Victima in varsta de 40 de ani conducea un TAF si muncea fara forme legale pentru un privat din zona. Acesta l-ar fi trimis la padure pentru a trage lemne. Cel putin aceasta este varianta apartinatorilor barbatului ranit.

ActualMM.ro si cartierul Radeasa Viseu de Sus va prezinta in exclusivitate o inregistrare video teribila. TAF-ul a fost filmat cu un minut inainte de a se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.