SIGHETU MARMATIEI - Un barbat si-a batut sotia lasand-o intr-o balta de sange in dormitor apoi s-a spanzurat. A supravietuit!

Luni, 20 Aprilie 2015, ora 09:25
157 citiri
Incident grav in noaptea de duminica spre luni la Sighetu Marmatiei. Un echipaj de prim ajutor al SMURD Sighet a fost solicitat la o agresiune pe strada Campu Negru. Ajunsi la locul interventiei s-a gasit o femeie in varsta de 62 ani in stare foarte grava. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toracic, traumatism abdominal.

Anuta Tamas era intinsa pe jos in dormitor intr-o balta de sange. Echipajul EPA a preluat victima si a transportat-o la Camera Primire Urgenta a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.