SPECIAL InfoMM.ro - IN MEMORIAM - Din Baia Mare, amintiri despre Colectiv, cu lacrimi in ochi... "A trecut un an si inca am fiori pe sira spinarii"

Sursa: InfoMM
Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 09:13
75 citiri
Incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti a avut loc in noaptea de vineri 30 octombrie 2015, in incinta unui club situat in Sectorul 4 din Bucuresti intr-o fosta hala a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declansat in timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansarii unui nou album, numit "Mantras of War". In prezent, potrivit cercetarilor care se afla in curs, se cunoaste faptul ca focul a fost provocat de catre artificiile folosite in timpul concertului, artificii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.