SPITALUL in care NU a murit niciun ars de la COLECTIV. Medicii ii trateaza pe raniti si cu muzica ROCK: "Fac montaje si mixaje: AC/DC, Metallica, Black Sabbath, Led Zeppelin... Fac karaoke!"

Sursa: InfoMM
Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 18:28
95 citiri
Medicii militari n-au pierdut nicio viata. Experienta si dotarile spitalului lor au ajutat enorm. Pe langa grija fata de propriii pacienti, i-au ajutat, cum au putut, si pe colegii civili. Cinste lor!Ambulantele au dus ranitii de la Colectiv, la mai toate spitalele mari din Bucuresti. Asa cum cinic, dar realist, se prognostica, numarul mortilor s-a dublat in doua saptamani. Medicii s-au confruntat cu o situatie fara precedent, pe timp de pace. S-au trezit, intr-o noapte de weekend, cu peste o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.