Un deputat da de pamant cu ministrul Mediului: "Este incredibil cum trateaza acest guvern cetatenii platitori de taxe si impozite"

Marti, 02 August 2016, ora 17:27
41 citiri
Deputatul ALDE Cornelia Negrut a intrat in posesia raspunsului ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca Palmer, la interpelarea parlamentara referitoare la intarzierile investitiei depozitului integrat de prelucrare si depozitare a deseurilor din judetul Maramures, pe care l-a prezentat spre informare cetatenilor, printr-un comunicat de presa.
"Maramuresul are in derulare un program complex de implementare a depozitului integrat pentru preluarea deseurilor casnice si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.