URMARE BATAIE - Unitatea Primire Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare va fi supravegheata video de mai multe camere (VIDEO)

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 15:28
77 citiri
In jurul pranzului de ieri la Unitatea Primire Urgenta a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare intre fratii care s-au injunghiat ieri dimineata in strada pe bulevardul Bucuresti a izbucnit un alt scandal. Cei doi s-au batut sub privirile ingrozite ale medicilor si pacientilor care asteptau la Urgenta. Paznicii, asistentii si medicii au intervenit sa ii desparta. Jandarmeria, politia si firma de paza au trimis echipaje suplimentare. Astazi conducerea spitalului a dispus masuri pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.