VAL DE INFRACEsIUNI - Un maramuresean fara permis a provocat un accident beat la volan, conducand o masina cu numerele... altei masini

Marti, 21 Ianuarie 2020, ora 12:25
262 citiri
VAL DE INFRACEsIUNI In noaptea de vineri spre sambata politistii au intervenit pe raza localitatii Preluca Veche pentru solutionarea unui accident rutier cu pagube materiale.

Verificarile efectuate au relevat ca un barbat din localitate, care nu detine permis de conducere, a condus un autovehicul, a pierdut controlul volanului si a acrosat un autoturism parcat regulamentar.

In urma impactului cele doua autoturisme au fost avariate.Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentratie de 0, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.