VESTE BUNA PENTRU INVESTITORI - Acord de cooperare intre CDIMM si CJ Maramures, pentru proiectul "InvestNV - Oportunitati europene pentru Regiunea de NV"

Luni, 01 Mai 2017, ora 15:26
101 citiri
VESTE BUNA PENTRU INVESTITORI Fundatia Centrul pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures (CDIMM), initiatorul proiectului "InvestNV - Oportunitati europene pentru Regiunea de Nord-Vest", o asociatie infiintata in anul 1994, a solicitat incheierea unui acord de cooperare cu institutia Consiliului Judetean Maramures, in vederea implementarii acestui proiect.

Proiect InvestNV este co-finantat prin Programul de Grant al Comisiei Europene pentru actiuni organizate de centrele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.