VOX POPULI - Opinia maramuresenilor e clara: "Daca nu mergi la vot, nu ai motiv sa te plangi". "Tinerii au puterea de a schimba viitorul"

Sursa: InfoMM
Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 09:13
57 citiri
Majoritatea baimarenilor sustin ca vor merge la vot. Ce ii nemultumeste insa este faptul ca tinerii sunt mult prea dezinteresati de prezenta la urne.Ioan, pensionar in varsta de 80 ani, este convins ca si tinerii ar trebui sa fie prezenti la vot. "Voi merge la vot ca sa aleg oameni care ar putea sa imi ofere un trai mai bun. Voi merge sa-i aleg pe cei care ar avea bunavointa sa ne mareasca pensiile. Vreau o viata linistita, plina de pace, sper sa am asta. La fiecare alegeri sunt prezent la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.