CICARLAU - Apa si canalizarea, prioritatile noii administratii. "Dorim sa reabilitam si caminul cultural din Handalul Ilbei"

Sursa: InfoMM
Marti, 26 Iulie 2016, ora 09:13
95 citiri
Schimbare la conducerea Primariei comunei Cicarlau, idei noi care vor incepe sa fie puse in practica. Primarul Sorin Lupse este optimist ca va reusi sa implementeze proiecte importante pe care comunitatea locala le asteapta sa fie realizate de multa vreme. Cele mai mari lipsuri pe linie de infrastructura sunt apa si canalizarea. Exista un proiect tehnic intocmit din vremea vechii administratii, care va fi revizuit si pregatit pentru a fi depus spre finantare pe fonduri europene. "Vom continua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.