PERICOLUL DIN PADURE - Unii maramureseni renunta la agricultura din pricina mistretilor. "Avem inregistrate plangeri cu zecile la primarie si in acest sezon"

Sursa: InfoMM
Luni, 13 Iulie 2015, ora 09:37
74 citiri
De ani buni, maramuresenii din zonele afectate de atacurile mistretilor se lupta in zadar sa primeasca despagubiri si nu gasesc nicaieri sprijin pentru a-si apara culturile din calea animalelor flamande. Oamenii au obosit si incep sa renunte la cultivarea pamantului, ajungand la concluzia ca ies mult mai ieftin daca iau cerealele sau legumele de la piata.In comuna Boiu Mare, in acest an, culturile agricole infiintate in primavara au scazut aproape la jumatate, comparativ cu sezonul trecut. Sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.