SUSEsINERE - Catalin Chereches alaturi de fotbalistii de la FCM Baia Mare. Meciul de joi cu Steaua se poate juca, nocturna a fost pusa in legalitate!

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 18:26
53 citiri
Cu o zi inainte de meciul de fotbal pe care FCM Baia Mare il va juca in compania echipei Steaua Bucuresti Catalin Chereches a tinut sa le transmita fotbalistilor un mesaj de sustinere. Mai mult, primarul municpiului Baia Mare le-a multumit sportivilor care pe parcursul acestor trei ani au facut eforturi substantiale pentru a ajunge sa joace meciul din optimile de finala ale Cupei Romaniei la Fotbal. De asemenea, Catalin Chereches le-a multumit jurnalistilor Radu Esolas si Cosmin Filip, cei care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.