Analistii Erste recomanda Banca Transilvania si BRD

Marti, 19 Februarie 2008, ora 17:44
1362 citiri
Analistii Erste recomanda Banca Transilvania si BRD

Analistii de la Erste Bank recomanda cumpararea actiunilor BRD si Banca Transilvania, estimand ca acestea se vor aprecia in urmatoarele 12 luni cu 40% si respective 18% fata de pretul de la inchiderea de azi.

"Actualmente, actiunea BRD GSG este tranzactionata cu un discount de mai mult de 20% in comparatie cu media companiilor concurente, in termeni de P/E in 2008, ceea ce se dovedeste a fi foarte atractiv", transmite raportul Erste Bank, citat de Business Standard.

Actiunile BRD-SocGen sunt considerate de analistii Erste drept cele mai atractive din regiunea sud-est europeana, avand un potential de crertere de 41%.

Pretul-tinta estimat este de 24,86 lei/actiune, recomandarea Erste fiind de "cumparare". Pentru Banca Transilvania, pretul tinta estimat de Erste Bank este de 0.85 lei pe unitate, in crestere cu 20% fata de pretul de azi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația din zona euro – TradeVille
Inflația din zona euro – TradeVille
Cifra De Afaceri Din Industrie Se Majorează La finalul primelor 2 luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie s-a majorat cu 5.4% fata de aceeași perioada a anului anterior, datorita...
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele din BET – peste 13 mld. RON – TradeVille
Dividendele Din BET – Peste 13 Mld. RON Companiile din structura indicelui bursier BET, care au anunțat pana acum propunerile de dividende, vor sa distribuie cumulat acționarilor dividende in...
#bursa, #actiuni, #erste, #BRD, #Banca Transilvania , #stiri Banca Transilvania