Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Banca Transilvania ia bani din contul clientilor

Marti, 07 Iulie 2009, ora 10:51
2786 citiri
Banca Transilvania ia bani din contul clientilor

Banca Transilvania a extras o suma de bani din contul unei cliente, fara a o instiinta, pentru a plati o polita de asigurare a apartamentului pe care ea o achitase deja.

Anul trecut, pe data de 6 mai, femeia a achizitionat un apartament prin credit bancar obtinut de la Banca Transilvania, iar la un an de la cumpararea locuintei, a trebuit sa reinnoiasca asigurarea la apartament, informeaza Gardianul.

"Asigurarea la orice bun expira la ora 12 noaptea si de aceea trebuie incheiata cu o zi mai devreme. Am avut noroc si in data de 5 mai 2009 am incheiat polita de asigurare. Astfel, pe 5 mai, am luat de buna lista cu asiguratorii agreati de Banca Transilvania si am mers de dimineata la asiguratorul Astra-Uniqa.

Am platit asigurarea de aproximativ 8,3 milioane de lei vechi pe an pentru apartament si apoi am dus la Banca Transilvania polita incheiata pe un an si cesionata in favoarea bancii. Am predat polita in original si chitanta care dovedeste plata asigurarii la Banca Transilvania", a explicat C.O, clienta BT.

Clienta Bancii Transilvania a fost anuntata ca prima rata lunara a asigurarii, in valoare de 1,04, milioane de lei, i-a fost automat retrasa din cont fara stirea acesteia.

Aceasta a solicitat restituirea sumei de 1,04 milioane de lei de la Banca Transilvania Asigurari.

"Mi s-a prezentat un document pe care trebuia sa-l semnez si prin care trebuia sa solicit desfiintarea politei intocmite de Banca Transilvania Asigurari, polita pe care eu nu am solicitat-o niciodata, restituirea sumei de 1,04 milioane de lei si promisiunea ca nu voi cere niciodata Bancii Transilvania Asigurari despagubiri pentru prejudiciile aduse in perioada 5-6 mai 2009", a mai spus clienta Bancii Transilvania.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Banca Transilvania bani, #Transilvania bani clienti , #stiri Banca Transilvania