Banel Nicolita a luat jackpot-ul in Franta

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 13:15
4101 citiri
Banel Nicolita a luat jackpot-ul in Franta

Banel Nicolita a dat lovitura in Franta, oficialii echipei la care este legitimat, AS Saint Etienne, oferindu-i o marire de salariu consistenta pentru a-l convinge sa ramana in Ligue 1.

Nicolita a fost dorit de o formatie engleza iar agentul s-a folosit de acest prilej pentru a forta mana conducatorilor lui Saint Etienne.

Acestia au cedat si i-au oferit lui Banel un contract majorat cu 50%.

"Am discutat despre marirea salariului asa cum am promis. Aici nu au fost probleme sau diferente. Daca nu va pleca in Anglia, atunci cei de la St. Etienne ii vor mai da 200.000 de euro anual la contract. Va ajunge la 600.000 de euro, poate chiar si la 700.000 cu bonusuri, daca echipa realizeaza o performanta notabila. St. Etienne are un buget de 60 de milioane de euro, au de unde sa dea, vin multi bani din televizari in Franta. Chiar daca au un buget asa mare, nu arunca cu banii pe fereastra, se hotarasc greu, dar si cand o fac, nu mai dau inapoi. Oameni de cuvant", a dezvaluit agentul lui Nicolita, Traian Gherghisan, in Ring.

In acelasi timp, imresarul a anuntat ca inca lucreaza la un transfer in Anglia, o noua formatie interesandu-se de Banel.

"Am fost saptamana trecuta in Franta, am discutat, am negociat si concluzia a fost ca mai bine ramane pe loc Banel. Englezii au oferit trei milioane de euro pentru a-l achizitiona pe Nicolita. Francezii nu au fost de acord, spunand ca suma este mult prea mica. De altfel, si antrenorul Christophe Galtier a insistat sa-l aiba in lot si in sezonul urmator.

A mai aparut o formatie din Premier League care tatoneaza terenul. Vom vedea in iulie ce va fi, ce suma se ofera pentru el, atunci poate pleca, insa nicidecum pentru trei milioane de euro. St. Etienne vinde un jucator zilele acestea cu 18 milioane de euro, asa ca nu tin neaparat sa-l vanda pe Banel, doar daca oferta financiara ii va multumi", a explicat impresarul.

400.000 de euro pe sezon este salariul lui Banel Nicolita, el urmand a creste la peste 600.000 de euro dupa ce va fi semnat noul contract.

Banel a ajuns la Saint Etienne in vara lui 2011, francezii cumparandu-l de la Steaua pentru doar 700.000 de euro.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#banel nicolita salariu franta, #Banel Nicolita contract Franta, #Banel Nicolita marire salariu , #Saint Etienne