Asigurarile de viata si pensii de la Eureko, transferate la Aegon

Marti, 29 Ianuarie 2013, ora 14:06
2024 citiri
Asigurarile de viata si pensii de la Eureko, transferate la Aegon
Foto: Ziare.com

Asigurarile de viata si pensii din Romania ale Eureko Asigurari si Eureko Pensii vor fi transferate catre Aegon, a anuntat actionarul majoritar al celor doua societati, Achmea.

Aegon si Achmea au semnat, marti, un acord de transfer al portofoliilor de asigurari de viata si pensii ale grupului Achmea din Romania, tranzactia urmand a fi supusa procesului de autorizare de catre autoritatile competente din Romania, se arata intr-un comunicat al Achmea, remis Ziare.com.

Procedura de transfer a portofoliului de asigurari este estimat a se finaliza in a doua jumatate a acestui an.

"Aceasta tranzactie este rezultatul strategiei de a dezvolta selectiv operatiunile internationale ale grupului Achmea. Intentionam sa investim in acele companii care au dimensiuni semnificative si care ofera oportunitati de manifestare a competentelor noastre principale. Suntem convinsi ca Aegon va continua sa le ofere clientilor din Romania aceeasi calitate a serviciilor", a spus Gerard van Olphen, vicepresedinte al Consiliului executiv al Achmea si responsabil cu dezvoltarea operatiunilor internationale ale grupului.

Decizia de transfer catre Aegon face parte din strategia pe care Achmea a anuntat-o la inceputul anului 2012.

T.B.

Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
#asigurari viata Eureko, #asigurari pensii Eureko, #transfer asigurari Eureko Aegon , #asigurari