Car Expert Auto Center este Centru de Constatare a daunelor auto Generali pentru asigurari CASCO

Advertorial
Luni, 06 Martie 2017, ora 08:00
12117 citiri
Car Expert Auto Center este Centru de Constatare a daunelor auto Generali pentru asigurari CASCO

(P)

Cum se efectueaza constatarea daunelor auto pentru asigurarile CASCO

Asigurarea CASCO confera un plus de siguranta conducatorilor auto care beneficiaza de ea si acopera, in functie de nivelul de asigurare ales, diverse tipuri de riscuri, de la furt si pana la daune cauzate de accidente si avarii.

Despagubirile pentru asigurarile CASCO se realizeaza in urma unei documentatii complete privind cauzele si imprejurarile in care s-a produs riscul asigurat.

Constatarea si evaluarea pagubelor se efectueaza in prezenta asiguratului sau a reprezentantilor acestuia, iar, daca se constata si alte pagube, exista posibilitatea realizarii unei reconstatari, la cererea scrisa a asiguratului.

Companiile de asigurari acorda despagubiri in limita sumei asigurate din polita si acestea echivaleaza cu costul reparatiilor sau inlocuirii componentelor avariate, incluzand cheltuielile pentru materiale, demontarea si montarea, precum si TVA-ul.

Una din conditiile de aplicabilitate a despagubirii este respectarea termenului de deschidere a dosarului de daune mentionat in contract.

Actele solicitate pentru despagubirea acordata pe baza asigurarii CASCO variaza in functie de tipul daunei, daca accidentul s-a soldat doar cu avarierea vehiculului, este necesara polita CASCO pentru constatarea avariilor si deschiderea dosarului de dauna, daca evenimentul s-a soldat cu furt partial este necesara o adeverinta eliberata de Politie, iar daca vehiculul a fost avariat de incendiu, este necesar un raport de expertiza in original.

Indiferent de tipul avariilor, asiguratorii solicita urmatoarele documente: certificatul de inmatriculare a autovehiculului si o copie a acestuia, polita CASCO in original si copie si, daca este cazul, anexele tabelare incluse in asigurare, copia cartii de identitate a vehiculului, original si copie pentru permisul de conducere si actul de identitate ale persoanei care a condus vehiculul in momentul producerii accidentului, Formularul de Constatare Amiabila sau Procesul Verbal emis de Politie sau documente emise de institutii abilitate care atesta producerea evenimentului, Documentul "Anexa 2" si autorizatia de reparatie in original eliberata de catre Politie pentru accidente soldate cu vatamari corporale si o imputernicire din partea proprietarului daca autoturismul e achizitionat in leasing sau daca apartine unei companii.

Car Expert Auto Center avizeaza si remediaza rapid daunele Generali pentru CASCO

Car Expert Auto Center este centru de constatare a daunelor auto Generali pentru politele CASCO.

Constatarile se efectueaza rapid, de catre un inspector Generali in intervalul 09:00 - 17:00, de luni pana vineri, cu conditia ca vehiculul sa fie reparat in cadrul service-ului. Odata cu deschiderea dosarelor de dauna pentru Generali se efectueaza eventualele reconstatari, diminuand durata reparatiei.

Consilierii Car Expert Auto sunt disponibili non-stop la numerele 0754.777.666/031.005.0093 pentru stabilirea programarii pentru constatarea daunelor si reparatii.

Clientii Car Expert Auto primesc gratuit suport pe intreaga perioada de remediere a daunelor si beneficiaza de consiliere pentru deschiderea si inchiderea dosarului de daune.

Datorita acestui serviciu de consiliere si revizuirii amanuntite a daunelor, imediat dupa obtinerea Notei de Constatare de la asigurator, sunt eliminate situatiile neprevazute, iar durata remedierii daunelor este scurtata.

Reparatiile se realizeaza in regim de urgenta, iar masinile pot fi ridicate din service fara a astepta decontarea de catre asigurator.

Service-ul este autorizat RAR si are contracte pentru decontarea directa a reparatiilor auto de catre toate societatile de asigurari din Romania, folosind exclusiv piese si componente de la producatori de top.

Car Expert Auto Center asigura angajatilor cursuri de specializare in Germania, are un portofoliu larg de clienti persoane fizice, juridice, companii cu flote auto mari si foarte mari si are parteneriate cu companii de leasing financiar sau operational.

Car Expert Auto Center

Adresa: Bulevardul Pipera, Voluntari, Judetul Ilfov, 077190

Telefon: 0754 777 666

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#centru constatare daune asigurari Generali , #asigurari