Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum poti avea grija de sanatatea ta si a familiei tale oriunde in lume

Joi, 19 Mai 2016, ora 09:00
4146 citiri
Cum poti avea grija de sanatatea ta si a familiei tale oriunde in lume
Foto: Pixabay

Acum este mai usor sa te ocupi de sanatatea ta si a familiei tale. Poti sa ai grija de tine, dar si sa-i protejezi pe cei dragi, daca te informezi si actionezi pentru binele vostru.

Cel mai bine este sa nu lasi lucrurile la voia intamplarii si sa iei cateva masuri simple, la indemana oricui. Una dintre ele, care te va ajuta sa treci cu bine peste greutati si sa te poti ingriji cum se cuvine, este asigurarea de sanatate cu componenta de viata.

Riscurile acoperite de o astfel de asigurare includ servicii precum spitalizarea, interventii chirurgicale, invaliditate si cheltuieli medicale. Sunt provocari care pot aparea oricand si trebuie sa fii pregatit pentru ele.

Daca esti victima unui accident, asigurarea acopera si traume precum fracturi si arsuri. La fel te protejeaza si in cazul unor boli grave - accident vascular cerebral, cancer, infarct miocardic acut, insuficienta renala cronica, scleroza multipla etc.

Citeste si: Cum poti avea o viata linistita cu doar 20 de lei pe luna

Sa ai grija de tine inseamna sa ai grija de familia ta. Optand pentru o asigurare de sanatate cu componenta de viata, care te protejeaza pe intreaga durata a contractului, oriunde te-ai afla in lume, este una dintre modalitatile prin care poti face acest lucru.

In plus, componenta de viata, care acopera riscul de deces din orice cauza, iti ofera garantia ca esti pregatit pentru orice situatie.

Mai mult, ii poti include in acelasi contract si pe cei dragi si poti beneficia de reduceri importante pentru membrii familiei. Riscurile acoperite pot fi stabilite in functie de nevoile si preferintele tale.

Este atat de usor sa ai grija de tine si de sanatatea familiei tale. Trebuie doar sa te informezi si sa alegi asigurarea potrivita pentru voi.

Campanie de informare a publicului realizata cu sprijinul Asirom.

banner final articol Sana Family

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#asigurare sanatate viata, #asigurari viata , #asigurari