Cum poti avea o viata linistita cu doar 20 de lei pe luna

Marti, 17 Mai 2016, ora 09:00
8658 citiri
Cum poti avea o viata linistita cu doar 20 de lei pe luna
Foto: Pixabay

In ziua de astazi, 20 de lei reprezinta o suma modica, de care poti cumpara 10 calatorii cu metroul, o pizza sau o reincarcare a cartelei telefonice. Dar cum ar fi sa dai 20 de lei pe luna ca sa duci o viata linistita, cu ajutorul unei asigurari de viata?

Este vorba de asigurarea mixta de viata si de accidente, care poate deveni o adevarata pusculita, unde poti pune bani deoparte pentru a-i folosi peste cativa ani sau ii poti scoate atunci cand ai nevoie.

Polita ofera o dubla protectie financiara:

  • pentru tine, ca persoana asigurata - prin suma ce se va acumula pana la expirarea contractului de asigurare, dar si prin acoperirea pentru riscul suplimentar de invaliditate permanenta din accident;
  • pentru familia ta - prin suma ce se plateste beneficiarului asigurarii in caz de deces al asiguratului, indiferent de cauza.

Cum ar fi sa pui deoparte 20 de lei pe luna si peste cativa ani sa te poti bucura de suma adunata? Vei putea pleca in concediul mult dorit, sau poate iti cumperi o masina, ori te muti in casa noua. Indiferent de alegere, te poti bucura de economiile tale.

Principalul avantaj al politei il reprezinta flexibilitatea. Tu alegi perioada in functie de ce nevoi ai: si poate fi intre 5 si 30 de ani.

In plus, banii tai sunt protejati de inflatie, prin clauza de indexare, astfel ca esti sigur ca vor valora la fel de mult si atunci cand va expira contractul.

Sumele stranse la "pusculita" pot fi ridicate la expirarea contractului, caz in care poti alege cum vrei sa-i primesti: pe toti odata sau ca pensie suplimentara, in fiecare luna. Asta inseamna ca te vei bucura de batranete fara sa te mai gandesti la finante.

De asemenea, mai sunt acoperite alte cinci riscuri suplimentare, respectiv deces din accident, invaliditate permanenta, fracturi si arsuri. In acest mod iti poti asigura un acces neingradit la cea mai buna asistenta medicala si iti scutesti familia de eforturi financiare.

Bineinteles, poti sa pui deoparte si o suma mai mare de 20 de lei, in functie de posibilitati, pentru a te bucura de siguranta si de o viata linistita in continuare.

Campanie de informare a publicului realizata cu sprijinul Asirom.

banner final articol Sana Family

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#asigurari viata accidente, #beneficii asigurari, #riscuri asigurari , #asigurari