Cum sa-ti inmultesti banii sigur si eficient

Advertorial
Vineri, 08 Iulie 2016, ora 10:45
37418 citiri
Cum sa-ti inmultesti banii sigur si eficient
Foto: Arhiva Hepta.ro

Nu mai stii unde sa-ti tii banii astfel incat sa-i inmultesti? O varianta foarte buna este asigurarea cu componenta de investire, prin care te pui la adapost in cazul unor situatii neprevazute, dar te si asiguri ca banii tai sunt in siguranta si economiile cresc.

Astfel, printr-un contract de maximum 4 ani, poti alege cum sa te bucuri de banii tai: fie ii primesti pe toti odata la expirarea politei, fie sub forma de pensie, lunara sau anuala, pe o perioada cuprinsa intre 4 si 20 de ani.

In plus, te poti asigura si in caz de deces, invaliditate permanenta sau invaliditate temporara.

La expirarea contractului de asigurare, iti va fi platita suma prevazuta in polita (tie sau persoanei desemnate de tine), majorata cu un excedent garantat, care va fi stabilit in functie de durata asigurarii si specificatiile din polita de asigurare.

Daca optezi pentru acoperiri suplimentare, beneficiile sunt urmatoarele:

In cazul unui deces din accident, suma asigurata se stabileste la alegere de contractant si este egala cu suma asigurata pentru polita de baza.

In caz de invaliditate permanenta din accident, totala sau partiala, se stabileste cu firma de asigurari suma asigurata, aceasta putand fi cel mult egala cu suma politei de baza.

Totodata, in caz de invaliditate temporara din accident, pe perioada spitalizarii si a convalescentei care urmeaza unei spitalizari ti se pot deconta zilnic cate 30 de euro, timp de 90 de zile pe an, indiferent de numarul de spitalizari.

In caz de invaliditate permanenta sau totala din accident sau boala, suma asigurata va fi egala cu cea din polita de baza si se va plati 100% in caz de invaliditate permanenta totala de gradul I sau 80% in caz de invaliditate permanenta totala de gradul II.

Asadar, acest tip de asigurare este un mod sigur de investire si protectie financiara in acelasi timp, iar tu si familia ta scapati de grija banilor.

Totodata, in cazul in care doresti incetarea contractului, o poti face dupa sase luni, prin plata sumei de rascumparare.

Campanie de informare a publicului realizata cu sprijinul Asirom.

banner final articol Sana Family

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#asigurare viata economii investitii, #riscuri acoperite asigurare viata investitii , #asigurari