Cum te poti asigura ca sfarsitul unei cariere devine un nou inceput

Luni, 25 Iulie 2016, ora 08:30
6430 citiri
Cum te poti asigura ca sfarsitul unei cariere devine un nou inceput
Foto: Pixabay

Auzim mereu de vedete care isi asigura diverse parti ale corpului pe sume astronomice.

Daca s-ar intampla ceva cu vocea lui Bruce Springsteen, mainile lui Keith Richards sau zambetul Juliei Roberts, toti ar risca sa ramana fara ocupatia care i-a consacrat.

Ca sa nu mai vorbim de fotbalisti. Am vazut cu totii cum Cristiano Ronaldo a fost accidentat chiar la finala Campionatului European si a fost nevoit sa iasa de pe teren in lacrimi, pe targa.

Lovitura il tine pe bara cateva luni, insa vestea buna pentru fani este ca-l vor vedea din nou pe teren. Oricum, aflati ca Ronaldo nu are de ce sa-si faca griji financiare in cazul unei accidentari grave. El si-a asigurat picioarele pentru 144 de milioane de dolari.

Pentru fiecare dintre noi mizele sunt la fel de mari. Un accident banal ne-ar putea aduce in situatia de a renunta la cariera pentru care ne-am pregatit toata viata.

Un chirurg care nu si-ar mai putea folosi mana ar pierde la fel de multe ca un zidar cu aceeasi incapacitate. Un tenor care ar ramane fara voce ar fi in aceeasi situatie cu un profesor care nu ar mai putea sa predea.

Ar trebui sa o ia din nou de la capat, insa un nou inceput este mult mai usor daca nu trebuie sa mai ai si grija banilor.

Si in Romania se pot incheia polite de asigurare in cazul pierderii functionalitatii unor parti anatomice sau a integritatii corporale.

Puteti sa alegeti o perioada scurta, daca stiti ca urmeaza sa incepeti un contract cu conditii periculoase de munca, sau o perioada mai lunga, adaugand conditii suplimentare la o asigurare de viata.

Tot ce trebuie sa faceti este sa stati de vorba cu consultantul de asigurari si sa gasiti cea mai avantajoasa solutie.

Iar finalul unei cariere nu va mai fi sfarsitul, ci va insemna renasterea, reinventarea fiecaruia.

Campanie de informare a publicului realizata cu sprijinul Asirom.

banner final articol Sana Family

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#asigurare parti anatomice accdidente, #asigurare viata accidente , #asigurari