Recuperare si asistenta pentru pacientii diagnosticati cu cancer

Advertorial
Luni, 23 Mai 2016, ora 11:30
5599 citiri

Conform unui studiu realizat de Macmillan Cancer Support, in Marea Britanie, in 2015 existau 2,5 milioane de oameni care sufereau de cancer. In Romania, o treime din pacientii nou diagnosticati cu cancer, se afla in stadii foarte avansate ale bolii.

Un astfel de diagnostic aduce pe langa grijile datorate bolii si griji ale costurilor necesare tratamentului. Din acest punct de vedere, cancerul poate pune o mare presiune financiara asupra pacientului si familiei sale.

Pentru pacientii care au sanse de supravietuire, costurile tratamentului de recuperare impotriva cancerului pot varia in medie intre 20.000 de euro si 500.000 de euro.

Fara o asigurare medicala, pacientii diagnosticati cu cancer nu numai ca ar plati mii de euro pentru tratament, dar exista posibilitatea ca tratamentul sa nu fie cel corect.

Daca pacientul beneficiaza de o asigurare de sanatate care acopera si tratamentul pentru cancer, grija costurilor financiare poate fi evitata.

Noile planuri MediHelp International ofera acces la o retea de peste 425.000 de clinici private din intreaga lume. Planurile de asigurare de sanatate privata de la MediHelp includ 5 pachete de acoperire (Blue, Azure, Cobalt, Admiral, Royal), iar costurile variaza intre 2 si 7 euro/zi pentru servicii medicale cuprinse intre 500.000 - 1.200.000 de euro pe teritoriul Europei, sau de la 3 pana la 40 de euro/zi pentru servicii medicale cu valori cuprinse intre 1.500.000 - 3.000.000 de euro, pentru servicii oferite atat in Europa, cat si in restul lumii.

In ceea ce priveste tratamentul pentru cancer, MediHelp ofera acoperirea costurilor legate de spitalizare, radioterapie, sedintele de chimioterapie, consultatiile asociate, medicamente si analize.

De asemenea, MediHelp ii ofera asistenta pacientului pentru fiecare etapa a tratamentului, face programarile necesare, indicandu-i care sunt cei mai buni doctori, cele mai bune tratamente si clinici.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#asigurare sanatate, #asigurare tratament cancer , #asigurari