Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Credite fara garantii imobiliare si cu o dobanda fixa

Marti, 28 Octombrie 2014, ora 09:40
2398 citiri
Credite fara garantii imobiliare si cu o dobanda fixa

Banca Comerciala Carpatica lanseaza pentru clientii persoane fizice, o noua campanie promotionala la creditele fara garantii imobiliare la o dobanda fixa de 9,4%/an in primul an de creditare. Campania este valabila pentru creditele in lei, acordate pana in luna martie 2015 inclusiv, pentru urmatoarele categorii de produse:

  • Creditul Avantajos pentru nevoi personale;
  • Creditul Solutia de refinantare pentru refinantarea unor credite anterioare.

"Aceasta oferta promotionala vine in completarea campaniei lansata la inceputul lunii octombrie. Creditele sunt destinate persoanelor care vor sa isi reechilibreze bugetul pentru a-si indeplini diverse proiecte personale, dar si celor care au nevoie sa isi refinanteze credite anterioare. Pe langa avantajul unei dobanzi fixe de 9,4% pe primul an, acestia pot beneficia si de asigurare de deces, invaliditate si somaj", a declarat Andra Buzdugan, Director Relatii Comerciale Retail in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Un alt avantaj acordat clientilor care contracteaza credite fara garantii imobiliare pana in luna martie 2015 consta in faptul ca, nu exista comisioane de analiza dosar sau comisioane de gestionare lunara.

Campania pentru Creditul Avantajos si Solutia de refinantare se aplica doar clientilor care nu beneficiaza de alte promotii/reduceri oferite de Banca Comerciala Carpatica in baza unor conventii/campanii separate.

Exemple de calcul:

Creditul Avantajos: Pentru un credit in suma de 40.000 RON, pe o perioada de 60 luni, calculat in conditiile de dobanda mentionate mai sus, rata lunara in primul an este de 838,77 RON, DAE = 11,59 %, iar valoarea totala de plata pe toata durata creditului va fi de 52.930,98 RON.

Creditul Solutia de refinantare: Pentru un credit in suma de 40.000 RON, pe o perioada de 12 luni, calculat in conditiile de dobanda mentionate mai sus, rata lunara in primul an este de 515,80 RON, DAE = 11,06 %, iar valoarea totala de plata pe toata durata creditului va fi de 66.470,28 RON.

Detalii despre aceste produse si dobanzile acordate sunt disponibile si pe site-ul bancii sau la oricare din unitatile teritoriale ale bancii.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#dobanda credite garantii imobiliare, #pachete credite Banca Carpatica , #banci