Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 21:22
12976 citiri
Doar 4 dintre marile banci de la noi nu iau comision la interogarea soldului la bancomat
Foto: Ziare.com

Doar patru dintre bancile mari din Romania le ofera clientilor posibilitatea de a-si interoga gratis soldurile la bancomat.

Astfel, pentru interogare sold la BCR clientii platesc 0,2 lei, pentru administrare cont curent comisionul este de 4,5 lei, pentru incasarile interbancare se iau 4 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite, arata Ziarul Financiar.

La BRD interogarea soldului este gratuita, pentru administrarea contului curent comisionul este de 4,2 lei, incasarile interbancare costa 4 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Clientilor de la Banca Transilvania li se opresc 0,3 lei pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este gratuita, incasarile interbancare sunt intre 2,7 lei si 18 lei, iar cele intrabancare costa intre 1,5 lei si 8 lei.

La Raiffeisen pentru interogare sold clientii platesc 0,3 lei, pentru administrare cont curent comisionul este de 2,5 lei, pentru incasarile interbancare se ia intre 3 si 7 lei lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Cei de la UniCredit Tiriac nu platesc nimic pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este 7,5 lei.

In cazul CEC Bank interogarea soldului costa 0,3 lei, la administrarea contului curent comisionul este de 3 lei, incasarile interbancare costa intre 3 si 7 lei, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Clientii de la ING Bank nu platesc pentru interogarea soldului, administrarea contului curent este 0,5 lei, incasarile interbancare si cele intrabancare sunt gratuite.

Premiera in Romania: O banca ofera gratuitate la conturile si operatiunile in lei

La Alpha Bank comisionul pentru interogarea soldului este 0,5 lei, administrarea contului curent este 2,5 lei, incasarile interbancare - intre 2 si 7 lei si cele intrabancare sunt gratuite.

Si Volksbank are gratuita interogarea soldului, in timp ce administrarea contului curent este 3 lei, incasarile interbancare - intre 3 si 10 lei si cele intrabancare sunt gratuite.

Ce comisioane platim pentru banii pastrati in contul bancii?

In ceea ce priveste Bancpost clientii platesc 0,5 lei pentru interogarea soldului, 3,5 lei pentru administrarea contului curent, intre 1,1 lei si 2 lei pentru incasarile interbancare, iar cele intrabancare sunt gratuite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
#banci comision interogare sold, #banci comision tranzactii, #banci comision sold ATM , #banci