Marius Locic vrea sa intre in politica

Duminica, 16 Decembrie 2012, ora 11:12
3191 citiri
Marius Locic vrea sa intre in politica
Foto: Realitatea TV

Omul de afaceri Marius Locic, implicat in scandalul cu fraude bancare in valoare de 85 de milioane de euro, a declarat ca vrea sa intre in politica.

Curtea de Apel a hotarat, duminica dimineata, ca omul de afaceri sa fie cercetat in libertate in dosarul de frauda bancara, o decizie similara fiind luata si in cazul afaceristului Ioan Crestin.

Dupa ce a multumit "justitiei romane, care a inceput sa nu mai dea arestari pe banda rulanta", Locic a declarat ca este interesat de o cariera politica.

"Incepand de azi, ma gandesc sa intru in politica. Vreau sa apar toti oamenii care sunt dezavantajati si care nu au o expunere media", a spus omul de afaceri, duminica, dupa aflarea deciziei Curtii de Apel.

Frauda bancara Marius Locic, cercetat in libertate. Doi directori BRD arestati

"DIICOT si DNA sunt influentati de anumite grupari din SRI care dau informatii false. Ii rog sa fie foarte atenti ori de cate ori ne expun pe noi, oamenii de afaceri romani, presei. Rog ca inainte sa se dea o informatie sa fie verificata", a subliniat Locic.

El a precizat ca este nevinovat in cazul fraudei bancare si ca nu are legaturi cu fratii Crestin si ca nu i-a dat mita senatorului Catalin Voicu. Potrivit spuselor sale, a avut doar un contract de consultanta cu Voicu, acesta fiind si avocat.

"Este un lucru foarte rau pentru toti avocatii din consultanta ca se considera a fi dare de mita. Niciodata nu am crezut ca in Romania se poate interpreta un contract cu un avocat drept mita", a conchis Locic.

Omul de afaceri, impreuna cu fratii Crestin, doi directori BRD, patru notari si alte persoane sunt acuzati de inselaciune deosebit de grava, spalare de bani, aderare si sprijinirea unui grup infractional organizat.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#Marius Locic politica, #Marius Locic frauda bancara, #Marius Locic cercetat libertate , #banci