Ziare.com

Moody's a retrogradat 10 banci germane

de Constantin Pescaru
Joi, 17 Noiembrie 2011, ora 10:20

   

Moody's a retrogradat 10 banci germane
Agentia de evaluare Moody's a retrogradat miercuri ratingul a 10 banci regionale germane cu una pana la trei trepte.

Aceasta decizie a fost justificata prin faptul ca institutiile creditoare sunt mai putin predispuse la obtinerea unui ajutor extern, scrie Business Insider.

Desi Guvernul german a anuntat ca va ajuta bancile daca vor avea nevoie, acest sprijin va fi unul destul de mic, din cauza conditiilor impuse de Comisia Europeana in aceste privinte.

Moody's a retrogradat 6 banci regionale cu 3 trepte. Astfel, ratingul pentru Bayerische Landesbank (BayernLB) si Deutsche Hypothekenbank (Deutsche Hypo) a fost coborat de la A1 la Baa1, cel pentru Landesbank Baden-Wuerttemberg (LBBW), Norddeutsche Landesbank GZ (NORD/LB) si Bremer Landesbank GZ (BremerLB) a scazut la A2 de la Aa2, iar Kreditanstalt Oldenburg (NLBL) a fost retrogradata de la Aa3 la A3.

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

In plus, ratingul a trei banci, Landesbank Hessen-Thueringen GZ (Helaba), Landesbank Saar (SaarLB) si HSH Nordbank AG (HSH), a fost coborat cu doua trepte, iar DekaBank Deutsche Girozentrale (DekaBank)a fost retrogradata cu o singura treapta, la Aa2.

Doar doua banci nu au fost retrogradate de catre Moody's, Landesbank Berlin AG (LBB) si WestLB AG (WestLB).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1192 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor