Profita de ofertele bancilor: bunurile executate silit

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 12:05
9792 citiri
Profita de ofertele bancilor: bunurile executate silit

Ne-am amuzat cu totii citind stiri despre cum Fiscul si bancile au pus sechestru pe oi sau capre pentru a-si recupera banii de la datornici si au fost nevoiti apoi sa le vanda ieftin pentru ca ii costa prea mult sa le hraneasca si sa le inchirieze un staul.

Insa dincolo de aceste "picanterii", in perioada aceasta cand tot mai multi romani care s-au aruncat sa-si cumpere case sau alte bunuri nu-si mai pot plati ratele, la licitatiile organizate de banci putem gasi adevarate chilipiruri.

Iar daca aveti pusi cativa bani deoparte, nici nu ar trebui sa mai stati pe ganduri, pentru ca nu o sa va mai intalniti cu aceste "super oferte". Pentru a va face o idee, o sa va prezentam cateva dintre cele mai avantajoase achizitii pe care le puteti face.

Cum sa-ti cumperi casa din executari silite

Apartamente la mare, pensiuni si pasuni de la BCR

Cine nu isi doreste o casa intr-un oras de langa mare. BCR scoate la licitatie pe 26 aprilie, la ora 10:00, un apartament cu trei camere de locuit si dependinte in suprafata de 67,5 mp, in Constanta, cu doar 57.000 de euro.

Daca vreti sa va bucurati de peisajul maramuresan, tot la BCR, in Viseul de Sus, gasiti un imobil P+M, cu curte de 56 de metri patrati, ce are pret de pornire de 37.000 de euro.

Ceva mai mult, 586.000 de euro, costa un intreg pachet turistico-agricol: o cabana, P+2E, si pasune in Suhard de 2.598 mp, un imobil sittuat in Sant, Bistrita Nasaud si o pensiune D+P+2M.

Livezi de pomi fructiferi si gospodarii intregi de la ING

La ING gasim o casa de locuit de 80,85 mp cu teren de 1.722 mp, in Sat Lazuri, Satu Mare, la doar 30,750 de euro.

La Arges, oferta pare si mai tentana: casa din lemn P+M si teren 4.320 mp comuna Cateasca, jud. Arges. Livada de pomi fructiferi 3.600 mp, deschidere stradala 150 m. Fundatie de beton, constructie 1996, amprenta 76 mp. Utilitati: tamplarie si geamuri termopan Rehau, obloane lemn, dusumea lemn, aer conditionat, gaze, curent electric, fantana, toate la doar 60.000 de euro.

In Capitala, cu 63.000 de euro, puteti achizitiona un apartament cu 3 camere si dependinte de 58 mp, pe Calea Grivitei.

Casele executate silit, scoase la vanzare si in rate

La Leumi tu stabilesti pretul

Leumi Bank, o banca de talie mica, dar care are de vanzare peste 70 de imobile recuperate de la clienti, nu solicita un pret de pornire, pe site-ul propriu anuntand ca bunurile vor fi valorificate "la cel mai bun pret oferit".

Printre cele mai tentante bunuri scoase la licitatie de Leumi este Hotelul Paraul Rece, un hotel de 3 stele, complet renovat, are 58 de locuri de cazare structurate in camere double, garsoniere si apartamente. Fiecare spatiu de cazare dispune de minibar, televizor LCD, telefon si grup sanitar cu cabina de dus.

Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie Wiessman pe gaze, avand corpuri statice de incalzire din otel cu termostat. Instalatiile electrice sunt din cupru. Exista sistem de ventilatie, instalatie de supraveghere, instalatie de sonorizare.

Hotelul are si un teren aferent de 960.732 mp si teren "pasune" in suprafata de 2.128 mp.

Cum puteti evita executarea silita

Aparate frigorifice, autocare si remorci de la Raiffeisen

Raiffeisen este banca cu cele mai multe bunuri scoase la licitatie in lunile aprilie si mai, insa este si banca cu cea mai variata oferta de bunuri executate silit.

Astfel, gasim de cumparat aparate frigorifice, autocar si semiremorca, spatii comerciale, hale industriale, un autoturism Hyunday Tucson si chiar si o masina pentru tencuit Turbosol.

Cat despre oferta de apartamente si terenuri, Raiffeisen a executat in toata tara, asa ca aveti de unde alege.

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#executare silita banci, #romani rate banci executare, #rate credit executare silita , #banci