1 Decembrie inchide bancile si ghiseele. Vezi ce program au institutiile si magazinele

Miercuri, 01 Decembrie 2010, ora 12:23
23023 citiri
1 Decembrie inchide bancile si ghiseele. Vezi ce program au institutiile si magazinele
Foto: Arhiva

Bancile si institutiile publice sunt inchise miercuri, cu ocazia Zilei Nationale, cu mici exceptii, unele ghisee avand un program special. In rest, mall-urile, supermarketurile si hipermarketurile functioneaza dupa un program normal al zilei de miercuri.

Majoritatea bancilor sunt inchise de 1 Decembrie, iar o parte dintre institutiile de creditare si-au anuntat deja programul special si alternativele pe care le ofera clientilor.

Astfel, agentiile si Call Center-ul Raiffeisen Bank nu vor lucra miercuri, exceptie facand unitatile din mall-uri care au program intre orele 8.00-20.00 si cele din hipermarket-uri.

Agentiile Raiffeisen din Selgros vor fi deschise intre 8:00-20:00, Colentina 1 (din incinta Carrefour) va avea progam intre 9:00-21:30, Agentia Vergului (Bucuresti) si Agentia Grigorescu (Cluj) din incinta Cora sunt deschise intre 9:00-20:00, Agentia Titan Mall 10:00-16:00, Agentia Vaslui Mall 10:00-18:30, Agentia Armoniei 10:30-19:00, Agentia Era-Iasi 10:00-16:00, Agentia Cotroceni 10:00-22:00.

Nici unitatile Bancii Comerciale Carpatica nu vor desfasura activitati cu publicul, dar clientii vor avea posibilitatea de a de a folosi sistemul electronic de plata cu cardul.

Fara scrisori, ziare si facturi pe 1 decembrie

Posta Romana i-a anuntat pe romani ca nu va avea program cu publicul de Ziua Nationala. Oficiile postale din intreaga tara vor fi inchise, iar scrisorile si ziarele vor ajunge mai greu.

"Trimiterile postale, prezentate in datele de 29 si 30 noiembrie, vor inregistra timpi mai mari de circulatie, context in care se va acorda o atentie sporita pentru distribuirea coletelor postale care contin alimente (datorita gradului sporit de perisabilitate)", se arata intr-un comunicat, postat pe site-ul oficial al institutiei.

Potrivit sursei citate, abonamentele la presa scrisa aparuta pe 1 decembrie, si distribuite prin posta, vor ajunge la destinatari a doua zi.

De asemenea, casieriile si biroul de relatii cu publicul ale Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET) Bucuresti vor fi inchise in 1 decembrie, echipele de interventie la avarii lucrand in schimb in regim normal, anunta reprezentantii regiei.

Program normal de functionare vor avea si dispecerii de la telefonul de urgenta al RADET (0800.820.002), care preiau reclamatiile si sesizarile privind defectiuni la alimentarea cu apa calda si caldura.

In celelalte zile ale saptamanii, casieriile RADET Bucuresti vor avea lucra dupa orarul normal.

Si GDF SUEZ Energy Romania (fostul Distrigaz Sud) a anuntat ca in data de 1 Decembrie centrele de primire clienti vor fi inchise. Incepand de joi, 2 Decembrie, programul de functionare este cel normal, cunoscut de catre clientii nostri.

Pentru interventiile in caz de urgenta, Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF SUEZ Energy Romania, asigura permanenta prin echipele sale la numarul unic 021 9281 pentru Bucuresti sau prefix local + 928 pentru celelalte judete din aria de acoperire a Distrigaz Sud Retele.

Program normal in centrele comerciale

Marile magazine vor avea program normal de Ziua Nationala, pana la ora 22 sau 24, in functie de hipermarket. Auchan a anuntat ca hipermarketurile sale vor fi deschise pe 1 decembrie intre 8 si 22, in timp ce Selgros este deschis intre 7 dimineata si 10 seara. Kaufland si-a prelungit programul in aceste zile, asa ca magazinele se vor inchide la ora 23 sau chiar la ora 24.

In ceea ce priveste mall-urile, acestea nu puteau sa aiba program redus tocmai in ziua in care sunt liberi toti romanii. Pentru AFI Palace Cotroceni ziua de 1 decembrie are chiar dubla semnificatie, iar sarbatoarea va fi si mai mare pentru ca centrul comercial aniverseaza un an de la deschidere.

Astfel, pe 1 decembrie, vizitatorii mall-ului din Cotroceni vor avea parte de surprize de la primele ore ale zilei. Prima parte a zilei va fi dedicata copiilor,carevor avea accesgratuit la o parte din locurile de joaca.

Dupa-amiaza, de la ora 15:30, va avea loc un spectacol de dans contemporan, iar de la ora 17se va desfasura un program de acrobatii sustinut de o trupa profesionista. Seara, la ora 20.30, pe scena instalata in zona centrala a mall-ului va urca trupa Holograf. De asemenea, seara se va aprinde si bradul de Craciun cu 6.000 de beculete de la AFI Palace.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#1 decembrie program banci, #1 decembrie program magazine, #1 decembrie casierii , #banci
Comentarii