Ziare.com

Bursa de Reclama devine partener certificat Google AdWords

Miercuri, 24 August 2011, ora 11:20

   

Bursa de Reclama devine partener certificat Google AdWords
Compania TradeAds Interactive, care opereaza platforma de publicitate online Bursa de Reclama, a devenit partener certificat Google AdWords (Google Certified Partner).

Statutul de Partener Certificat AdWords, obtinut in urma unor traininguri si examene dar si indeplinirii unor criterii de eligibilitate, adauga un nou canal de promovare online pe care clientii Bursei de Reclama il au la dispozitie.

"Strategia noastra pe termen lung este sa devenim un furnizor important de tehnologie pentru plasarea cu maximum de eficienta a reclamei online. Prin acest statut de Partener Certificat Google AdWords, Bursa de Reclama isi intareste statutul de platforma complexa pentru advertiseri, care au acces astfel la inca un canal important in afara de cele proprii Bursei prin care sa isi promoveze online cat mai bine produsele si serviciile", sustine Ionel Naftanaila, directorul adjunct TradeAds Interactive, intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

"Advertiserii beneficiaza nu numai de tehnologiile pe care le-a creat Bursa de Reclama - printre care targetarea automata prin Inteligenta Artificiala si analiza in timp real a campaniilor - ci si de experienta probata in ani de zile a specialistilor nostri care isi adauga la competente si certificarea Google AdWords.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Noi nu vindem pur si simplu reclama, ci garantam astfel campanii flexibile, prin mai multe canale de distributie, foarte bine targetate, administrate de specialistii Bursei de Reclama, astfel incat rezultatele cheltuirii bugetelor de advertising sa fie cat mai eficiente" - adauga Ionel Naftanaila.

Bursa de Reclama studiaza posibilitatea aplicarii unui comision de administrare a campaniilor Google AdWords mai mic decat cel practicat in mod obisnuit pe piata. De asemenea, aceasta pregateste un sistem de vouchere care sa incurajeze derularea campaniilor de publicitate online.

Bursa de Reclama, infiintata in aprilie 2009, ruleaza simultan in jur de 500 de campanii de publicitate online, pe site-uri care totalizeaza aproximativ 7,5 milioane de vizitatori lunar, mare parte printr-un sistem de targetare a audientei bazat pe Inteligenta Artificiala.

Principalii sai clienti sunt din sectoarele financiar-bancar, auto si telecom.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 892 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor