Cum pot investi romanii in Facebook

Joi, 17 Mai 2012, ora 21:04
2467 citiri
Cum pot investi romanii in Facebook
Foto: Daylife

Investitorii romani, care vor sa profite de evolutia actiunilor Facebook din prima sedinta bursiera, pot tranzactiona derivate cu activ suport actiuni prin intermediul contractelor pentru diferenta (CFD).

Aceste instrumente vor fi disponibile atat cu marja de 12% pentru investitorii cu un apetit mai mare la risc, cat si cu marja de 100% pentru cei conservatori, potrivit firmei de brokeraj Tradeville.

CFD-urile permit deschiderea unei pozitii short, in cazul in care investitorul mizeaza pe scaderea pretului, si intrarea long, in situatia in care se preconizeaza aprecierea actiunilor. In cazul tranzactiilor cu derivate activ suport Facebook, posibilitatea de a lua pozitii short va fi posibila in curand, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Tradeville remis joi Ziare.com.

Clientii Tradeville pot tranzactiona aceste instrumente prin intermediul platformei Startrade 360 atat in versiunea web, cat si desktop. In plus, Tradeville ofera ofera acces la aceste instrumente si prin aplicatia Startrade 360 pentru iPhone. Suma minima pentru deschiderea unui cont de tranzactionare CFD este 500 de euro.

Nu in ultimul rand, Tradeville, care a adus pe bursa locala companii precum Google, Intel sau Microsoft, intentioneaza sa aduca si Facebook, cat mai curand posibil.

Reteaua de socializare Facebook se coteaza joi pe bursa americana NASDAQ, investitorii din SUA si din intreaga lume asteptand cu sufletul la gura sa vada la ce pret isi va vinde compania actiunile si la cat va fi evaluata aceasta.

T.B.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#investitori romani Facebook, #oferta publica initiala Facebook, #listare Facebook romani , #bursa