Romanii pot investi in Facebook

Joi, 24 Mai 2012, ora 20:38
1362 citiri
Romanii pot investi in Facebook
Foto: Arhiva

Investitorii romani, care mizeaza pe scaderea pretului actiunilor Facebook, au posibilitatea, incepand de joi, de a-si asuma expuneri short pe titlurile celei mai mari relete sociale, prin intermediul Tradeville.

Tradeville ofera investitorilor romani, care vor sa profite de evolutia actiunilor Facebook, oportunitatea de a tranzactiona derivate (contracte pentru diferenta - CFD) cu activ suport actiuni ale celei mai mari retele sociale, se arata intr-un comunicat al companiei, remis Ziare.com.

CFD-urile permit deschiderea unei pozitii short, in cazul in care investitorul mizeaza pe scaderea pretului, si intrarea long, in situatia in care se preconizeaza aprecierea actiunilor. Aceste instrumente vor fi disponibile atat cu marja de 20% pentru investitorii cu un apetit mai mare pentru risc, cat si cu marja de 100% pentru cei conservatori.

Clientii Tradeville pot tranzactiona aceste instrumente prin intermediul platformei Startrade 360 atat in versiunea web, cat si desktop, beneficiind de facilitatile oferite de acestea cum ar fi modulul avansat de analiza tehnica integrat in platforma.

In plus, Tradeville ofera acces la aceste instrumente si prin aplicatia Startrade 360 pentru iPhone. Suma minima pentru deschiderea unui cont de tranzactionare CFD este 500 euro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#investitii Facebook Romania, #tranzactii actiuni Facebook Romania , #bursa