Ziare.com

Stere Farmache: Listarea Hidroelectrica la BVB in 2012, un scenariu optimist

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 18:33

   

Stere Farmache: Listarea Hidroelectrica la BVB in 2012, un scenariu optimist
Hidroelectrica, o companie mult-asteptata de investitori pe piata, ar putea fi listata in cel mai optimist scenariu abia la sfarsitul lui 2012, crede fostul presedinte al BVB, Stere Farmache.

"Sfarsitul lui 2012 pentru Hidroelectrica poate fi o estimare optimista. Hidroelectrica este o companie asteptata pe piata, insa cu totii stim ca pregatirea
unei companii ia ceva timp. De regula intre 6-9 luni, insa in cazul Romaniei ar putea dura mai mult", a declarat Stere Farmache, intr-un interviu Business24.

De asemenea, Grec Konieczny sublinia miercuri ca listarea Hidroelectrica la BVB ar trebui sa se realizeze cat mai curand posibil, in caz contrar existand riscul ca valoarea actiunilor sa scada, iar investitorii sa se orienteze spre alte piete, unde exista mai multa lichiditate si mai multe oportunitati.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Citeste mai multe despre
Stere Farmache: Listarea Hidroelectrica la BVB in 2012, un scenariu optimist
pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 970 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor