Card de credit BCR Wizz Air

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 14:06
4143 citiri
Card de credit BCR Wizz Air
Foto: capital.ro

Banca Comerciala Romana si compania aeriana low-cost Wizz Air au anuntat lansarea noului card de credit BCR Wizz Air, care va fi disponibil la sucursalele BCR si prin intermediul call-center-ului BCR incepand de miercuri.

Cardul are atasate facilitati pentru achizitionarea biletelor si serviciilor companiei prin intermediul wizzair.com, cum ar fi taxa de rezervare gratuita pentru primele 12 luni si programul de loialitate, prin care se colecteaza puncte care pot fi folosite la achizitionarea biletelor de avion si a altor servicii, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Potrivit sursei citate, primii 2.000 de clienti care achizitioneaza cardul de credit BCR Wizz Air vor primi 20.000 de puncte bonus (200 de lei) pe care le pot folosi pentru a cumpara bilete de avion sau alte servicii prin intermediul wizzair.com.

"Cardul de credit BCR Wizz Air faciliteaza accesul la calatorii prin reducerile atractive oferite la cumpararea biletelor.

De exemplu: daca un client cu un venit mediu de 2.000 de lei cheltuieste 30% cu cardul de credit BCR Wizz Air lunar, intr-un an de zile aduna puncte cat pentru doua bilete dus-intors la Roma", a precizat director carduri BCR, Igor Zganjer.

Cardul de credit BCR Wizz Air mai beneficiaza si de asigurarea cumparaturilor pentru 100 de zile de la achizitie, reduceri la partenerii BCR, posibilitatea de inrolare la serviciul 3D Secure pentru tranzactiile efectuate pe Internet, notificari prin SMS si extras de cont lunar gratuit.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail, cat si celor corporate. BCR gestioneaza active de peste 16 miliarde de euro.

Wizz Air a transportat peste 9,2 milioane de pasageri in ultimele 12 luni.

Flota Wizz Air este compusa in prezent din 34 de aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia.

China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#card BCR Wizz Air, #clienti banci , #card