Romanii pot plati taxiul cu cardul, direct de pe smartphone - vezi cum

Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 14:57
1951 citiri
Romanii pot plati taxiul cu cardul, direct de pe smartphone - vezi cum

Utilizatorii aplicatiei pentru smartphone-uri Star Taxi, care permite comanda unui taxi prin intermediul Internetul fara apelarea dispeceratului, pot plati calatoria cu cardul, din aplicatia de pe telefon.

Solutia de plata este oferita de integratorul de plati online PayU, potrivit unui comunicat al companiei.

Pentru a putea plati calatoria cu cardul, utilizatorii Star Taxi trebuie sa introduca datele cardului in aplicatie si sa tasteze adresa de email, o parola si un cod de securitate personal, protejarea acestora.

De asemenea, utilizatorii trebuie sa selecteze "Card" ca metoda de plata atunci cand comanda taxiul.

"Cand ajunge la destinatie, utilizatorului i se afiseaza in aplicatie cat costa cursa, are posibilitatea de a rotunji suma pentru a lasa ceva in plus soferului pentru serviciile bine prestate (daca doreste) si da 'Slide to pay'", se mai precizeaza in comunicat.

Dupa ce plata a fost efectuata, utilizatorul va primi o chitanta pe email, iar pentru plati viitoare, nu mai este necesara inregistrarea cardului, ci doar autorizarea platii prin introducerea codului de securitate ales.

C.S.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#plata taxi card smartphone, #taxi Internet , #card