A doua masina Ford Fiesta de la Express Credit Amanet isi va intalni castigatoarea pe 20 septembrie

Advertorial
Marti, 20 Septembrie 2016, ora 11:16
5775 citiri
A doua masina Ford Fiesta de la Express Credit Amanet isi va intalni castigatoarea pe 20 septembrie

(P) Al doilea Ford Fiesta din Campania Promotionala Express Credit Amanet "Lozul Imprumuti si Castigi 2016" va fi acordat astazi unei doamne din Iasi.

Premiul oferit acum este ultimul model Ford Fiesta, de culoare albastra, cu un nivel de echipare Trend, motor pe benzina 1.0 100 cp. Valoarea in lei a premiului este 54.000 lei cu TVA.

Noua castigatoare se numeste Elena Olimpia Miron, are 46 de ani, este infirmiera in Iasi si promite ca Fordul va ramane in familie. Ne-a marturisit ca este primul premiu din viata sa si i-a produs o mare bucurie chiar daca inca nu si-a luat permisul de conducere.

Premiul va fi oferit in cadrul unui eveniment festiv la care vor participa Daniel Buzdugan si membrii echipei de management Express Credit Amanet. Daniel Buzdugan va prezenta evenimentul si este cel care va inmana fericitei castigatoare cheile noului Ford Fiesta.

Premierea are loc marti, 20 septembrie, la sediul Express Credit Amanet Iasi de la Gara - Strada Silvestru nr.21, parter, incepand cu ora 15:00.

Campania continua

Pentru a participa la aceasta campanie candidatii trebuie sa fie clienti Express Credit Amanet si sa detina un loz de concurs. Lozul se acorda pentru fiecare 50 lei valoare comision achitat sau pentru cumparaturi in valoare de 260 de lei.

Pentru a castiga, trebuie sa se nimereasca prin razuire, combinatia castigatoare. Absolut toate lozurile/taloanele au combinatia castigatoare imprimata - conteaza cele 5 casute pe care un client alege sa le razuiasca.

Campania "Lozul Imprumuti si Castigi 2016" este organizata si desfasurata in toate agentiile Express Credit Amanet de pe teritoriul Romaniei. Ea continua pana in aprilie 2017 si se adreseaza tuturor clientilor agentiilor Express Credit Amanet, conform regulamentului de pe site-ul www.expresscredit.ro.

De la inceputul anului si pana acum au fost castigate 2 masini, continuand o traditie Express Credit Amanet care a acordat in ultimii ani, in total 16 masini drept premiu clientilor sai.

Despre Express Credit Amanet

Express Credit Amanet este serviciul numarul 1 la nivel local pe piata de amanet si opereaza credite cu garantie in aur, electronice si biciclete precum si vanzari de astfel de bunuri.

Compania are 28 de agentii in orasele Iasi, Vaslui si Harlau in care lucreaza cu atentie si responsabilitate peste 100 de angajati. Numarul tranzactiilor zilnice se ridica in medie la 900.

In cei peste 9 ani de activitate, intreaga politica de firma a fost conceputa in jurul deservirii operative si corecte a intereselor clientilor sai, atat prin imbunatatirea permanenta a calitatii acestor servicii, cat si prin recompensarea fidelitatii prin sistemele de facilitati, promotii sau premii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Semn de criză? A doua lună consecutivă cu prăbușire a lucrărilor de construcții rezidențiale
Volumul lucrărilor de construcții a scăzut semnificativ pentru a doua lună consecutiv în România. Dacă pe parte de construcții inginerești prăbușirea începută în ianuarie a fost...
#Express Credit Amanet concurs , #credit