Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Afla cum sa te imprumuti prudent

Advertorial
Miercuri, 31 Iulie 2019, ora 15:45
11912 citiri
Ai nevoie de un credit de nevoi personale? Afla cum sa te imprumuti prudent

Vrei un credit de nevoi personale? Nu actiona inainte de a-ti evalua situatia financiara

Cu creditul potrivit iti poti transforma planurile in realitate. Fie ca ai nevoie de un credit de nevoi personale, fie ca iti doresti un credit pentru casa sau masina, este important sa iti evaluezi corect capacitatea ta de rambursare, astfel incat creditul sa nu se transforme intr-o povara.

Evaluarea corecta a situatiei financiare proprii este utila inainte de a semna contractul de credit.

Evaluarea situatiei financiare iti permite sa stii, cu exactitate, cat esti dispus sa platesti pentru un credit. Iti poti evalua corect situatia financiara daca ai la indemana extrasele de cont bancare din ultimele 6 luni. In doar cateva minute poti afla ce imprumut iti poti permite, fara sa te supraindatorezi.

Trei pasi simpli pentru un credit de nevoi personale care nu te supraindatoreaza

Un credit inseamna solutionarea problemei financiare in prezent dar si cheltuielile suplimentare pe parcursul mai multor luni in viitor.

Ca sa gestionezi corect [si in avantajul tau] situatia unui credit pentru nevoi personale, urmeaza acesti pasi simpli:

1. Nu solicita un credit de nevoi personale fara sa-ti fi facut un calcul al cheltuielilor recurente. Raporteaza-te la cheltuielile intregii familii si vezi ce impact are creditul asupra bugetului tau;

2. Nu te aventura la un nou imprumut fara sa-ti cunosti bugetul disponibil [cel rezultat in urma cheltuielilor recurente]. Vezi ce sume iti mai raman disponibile la sfarsit de luna si verifica daca, in baza acestor date, poti face un credit de nevoi personale care sa acopere costurile pentru care este contractat;

3. Daca ai constatat ca veniturile depasesc cheltuielile, poti trece la etapa urmatoare, cea de contractare a creditului. Oferta este vasta, ceea ce iti poate ingreuna alegerea. De aceea, este bine sa te documentezi in prealabil, sa compari oferte si sa alegi informat.

Alege IFN-uri care acorda credite pentru nevoi personale online, rapide si in siguranta

IFN este acronimul cunoscut pentru Institutiile Financiare Nebancare. Caracteristicile unui credit de la IFN sunt simplitate si rapiditate.

Majoritatea IFN-urilor ofera credite pe termen scurt, insa pe piata Romaniei sunt companii IFN-uri care ofera creditele de nevoi personale pe o perioada mai mare, cuprinsa intre 6 si 60 luni.

Daca indeplinesti conditiile (varsta peste 18 ani, esti cetatean roman cu domiciliul in Romania, ai minim 1 luna vechime la locul de munca), poti accesa ofertele de credite rapide pentru nevoi personale ale IFN-urilor.

IFN-urile au unele atuuri pe care bancile nu le detin: iti ofera acces la credite de nevoi personale, ce pot fi solicitate online, rapid, fara bariere si constrangeri; iti pun la dispozitie posibilitatea unor credite de nevoi personale urgente, ceea ce inseamna ca, in doar cateva ore, banii sunt disponibili in contul personal, fara garantii materiale, exclusiv online.

Fie ca iti doresti un imprumut pentru nevoi personale pe termen scurt sau un credit mai lung, fie ca ai nevoie de credite de nevoi personale urgente, este important sa alegi produsele de creditare potrivite tie.

Creditarea responsabila te conduce catre imprumuturi avantajoase, transparente si fara comisioane ascunse.

Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
Exploatarea sezonierilor români în Europa: "Este o loterie / Contractul este acolo doar ca să nu zici că nu-l ai"
În toată Europa, munca agricolă este dependentă de migrație. Încă dinainte de aderarea la Uniunea Europeană, sezonierii români mergeau la culesul recoltelor în Spania sau Italia. Intrarea...
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
#credit nevoi personale, #credit IFN , #credit