Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ai nevoie urgenta de bani? Scapa de ratele la banci!

Advertorial
Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 15:47
25910 citiri
Ai nevoie urgenta de bani? Scapa de ratele la banci!

(P) Se poate intampla de multe ori sa se iveasca o situatie neplacuta. Fie ca ai o mica urgenta si inca nu ai primit salariul sau pensia, fie ca vrei sa returnezi o suma de bani cuiva sau pur si simplu sa ai mai multi bani de sarbatori pentru a le lua cadouri celor dragi, pana acum singura optiune pe care o aveai era sa mergi la banca si sa aplici pentru un credit.

Aceasta optiune nu este chiar intotdeauna ideala pentru ca, dupa cum probabil bine stii, dureaza destul de mult sa obtii banii de la o banca.

Aprobarea unui credit se poate intinde pe parcursul a saptamani intregi si uneori este posibil chiar sa nu ti se aprobe, insa astazi ai la posibilitatea de a solicita credite rapide de la Institutii Financiare Nebancare.

Conditiile de acordare a unui credit la orice banca din Romania sunt destul de stricte, iar in contextul actual si tinand cont de starea generala a economiei nationale, va deveni din ce in ce mai dificil sa obtii unul.

In plus, probabil ca deja te intrebi, ce se intampla daca ai nevoie doar de o suma mica de bani? Cu siguranta ca nu merita sa mergi la banca pentru o suma de pana in 1.000 de lei, nu-i asa?

Pana acum, singura solutie era sa te imprumuti de la rude si de la prieteni, lucru care nu era intotdeauna tocmai bine primit si la care primeai un raspuns afirmativ foarte greu.

Din fericire, in zilele noastre au aparut si alte solutii. Acestea sunt destinate persoanelor care, dupa cum am mentionat si mai sus, au nevoie de o suma mica de bani si asta foarte repede.

In ultima vreme au aparut companii care acorda credite rapide nebancare. Se adreseaza tuturor categoriilor de oameni, in special celor cu venituri mici carora nu li se acorda de obicei credite, sau pensionarilor care la un moment dat au nevoie sa isi suplimenteze veniturile.

De asemenea, un credit nebancar rapid este ideal in cazul in care se iveste o situatie neplacuta, o urgenta sau un eveniment special pentru care nu te-ai pregatit asa cum se cuvine.

Tot ce trebuie sa stii despre imprumuturile rapide nebancare

In general, creditele rapide nebancare se fac pentru sume mici. Perioada de returnare a banilor se situeaza undeva intre 30 si 60 de zile, depinzand in general de suma pe care o doresti, dar si de firma care acorda creditul.

Acest tip de imprumut nebancar are numeroase avantaje si reprezinta o solutie care te poate scapa destul de repede de batai de cap.

Printre cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le stii, precum si cateva dintre avantajele care fac diferenta, se regasesc si:

  • Firmele care acorda imprumuturi nebancare isi rasplatesc atat noii clienti, cat si clientii care au fost buni platitori. Astfel, poti beneficia de dobanda 0% la primul imprumut sau daca ai deja la activ cateva credite la ei si le-ai returnat la timp.
  • In general dobanda este foarte mica.
  • Primesti banii foarte repede, uneori in doar cateva ore. Faptul ca primesti banii in mai putin de 24 de ore reprezinta un avantaj major, mai ales cand te afli intr-o situatie de urgenta.
  • Banii sunt transferati in contul tau de salariu sau de pensie, asa ca nu trebuie sa iti deschizi alte conturi suplimentare sau sa mai faci demersuri complicate.
  • Completezi online cererea pentru credit, sau prin telefon. In cazul in care nu te descurci sa trimiti documentele prin fax sau prin e-mail, vei primi consultanta din partea firmei.
  • Conditiile de acordare sunt mai putin stricte decat la banci. Practic, trebuie sa ai un venit mai mare de 500 de lei, sa ai un card pe care sa iti poata intra banii si bineinteles, sa ai peste 18 ani.

Este destul de simplu si oricine poate beneficia de toate aceste avantaje. Probabil ca cel mai mare avantaj este faptul ca totul se intampla cu doar cateva click-uri!

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#credit IFN, #imprumut IFN, #credit nebancar , #credit