Ce varianta sa alegi pentru un credit de nevoi personale?

Advertorial
Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 16:30
5922 citiri
Ce varianta sa alegi pentru un credit de nevoi personale?
Foto: CC0 Creative Commons

Atunci cand ai nevoie urgenta de o anumita suma de bani, mai mult ca sigur nu mai stai pe ganduri si ceri ajutorul fie prietenilor, fie unor institutii de profil. Cu toate acestea, acordarea unui credit de nevoi personale la o institutie bancara are nevoie de multe aprobari, ba chiar si de acceptarea unui nivel al dobanzii destul de mare sau de acordarea de garantii.

De aceea, este bine sa faci o analiza si sa afli in ce perioada poti restitui imprumutul. In functie de suma de care ai nevoie lucrurile ar putea fi mult simplificate.

Ai nevoie de o suma mica? Alege varianta cea mai rapida!

Nu trebuie sa ceri ajutorul unor prieteni pentru a putea depasi criza financiara in care te afli. Poti beneficia destul de rapid de credite cu buletinul, fara sa fie nevoie de o analiza amanuntita a situatiei tale fiscale.

De aceea, atunci cand suma de care ai nevoie nu este crescuta, este bine sa iei in calcul acordarea unui credit de catre o institutie financiara nebancara, insa care se afla sub coordonarea Bancii Nationale.

In acest mod, vei intra foarte repede in posesia banilor, reusind sa acoperi problemele pe care le intampini.

Un credit rapid este intotdeauna o solutie daca nu doresti un imprumut mare si nici nu vrei sa ceri ajutorul prietenilor apropiati.

Aplica online

Distanta dintre tine si creditul de care ai nevoie se afla doar la un click distanta. Aplica astfel la un credit online, fiind mult mai mult simplificata procedura de acordare.

Ca atare, daca iti doresti sa rezolvi cat mai repede problemele pe care le ai trebuie sa indeplinesti cateva formalitati pe care le vei putea observa pe website-ul institutiei de credit.

Va trebui sa completezi un formular, iar ulterior reprezentantii institutiei respective vor lua legatura cu tine pentru a-ti rezolva solicitarea.

24 de ore pentru aprobare

In maxim 24 de ore de la depunerea solicitarii pentru acordarea unui credit de nevoi personale vei avea banii direct la tine in cont.

Fiind vorba despre un credit rapid, totul va dura foarte putin, astfel ca analiza dosarului va fi realizata in cel mai scurt timp, pentru ca nevoile tale sa poata fi acoperite exact in acel moment.

Atunci cand nu ai nevoie de o suma mare de bani nu vei avea nevoie de garanti sau garantii. Este suficienta doar asumarea contractuala a obligatiilor de restituire de catre tine si imprumutul poate fi acordat.

Restituirea - negociata conform contractului

Este bine sa alegi modalitatea de restituire a sumelor de bani imprumutate. Fie vei opta pentru rate lunare, fie pentru rate saptamanale, aceasta modalitate trebuie stabilita inca de la inceput si introdusa in contractul de imprumut.

Conform intelegerii cu institutia de credit vei beneficia de rate fixe pe toata perioada creditului. Odata cu semnarea contractului de credit trebuie sa ai in vedere si sa ceri sfaturile unui consultant al institutiei de credit in caz de restituire anticipata. Astfel, vei afla care sunt comisioanele pe care trebuie sa le achiti in asemenea situatie.

De asemenea, in contract va fi precizat contul in care trebuie sa faci plata, asa incat sa nu gresesti.

Analizeaza toate ofertele

Numarul IFN-urilor care ofera astfel de servicii financiare este destul de mare, asa ca trebuie sa analizezi bine tot ceea ce iti ofera fiecare.

In functie de nivelul dobanzilor, de valoarea comisioanelor, de timpul de acordare a creditului, dar si de modalitatea de restituire vei lua decizia finala.

Opteaza pentru dobanzile cele mai mici, dar mai ales pentru ofertele unor institutii cunoscute. Pentru a preveni anumite clauze "ascunse" este bine sa citesti cu multa atentie clauzele contractuale.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#credit nevoi personale IFN, #imprumut IFN , #credit