Ziare.com

Cele mai avantajoase 5 credite de nevoi personale cu ipoteca in lei

Marti, 05 Martie 2013, ora 18:16

   

Cele mai avantajoase 5 credite de nevoi personale cu ipoteca in lei
Conform celor mai recente date ale bancii centrale, populatia si firmele aveau, la sfarsitul lunii ianuarie, restante la banci de aproximativ 29,264 miliarde lei, in crestere cu 2,2% fata de nivelul inregistrat in luna precedenta.

Intr-un astfel de context, este important ca aplicarea pentru un imprumut sa se faca doar atunci cand este absolut necesar, analizand cu atentie ofertele bancilor, incluzand aici dobanzile, comisioanele, garantiile solicitate, suma maxima ce poate fi acordata, diverse facilitati (asigurari).

In functie de avantajele particulare si disponibilitatea institutiei financiare de a acorda imprumuturi, portalul de servicii financiare Efin.ro a analizat ofertele bancilor pentru a identifica cele mai avantajoase cinci credite de nevoi personale cu ipoteca in lei.

Astfel, primul loc al topului este ocupat de creditul de la BCR. Solicitantii pot alege varianta optima din cele 3 ale creditului: varianta cu dobanda fixa de 9.10% pe maxim 5 ani, varianta cu dobanda variabila de 9,66% pe maxim 5 ani sau varianta cu dobanda variabila pe toata perioada de creditare, de 15 ani cu garantii imobiliare, de 8,86% (ROBOR 6M+2,80%).

Pentru varianta creditului cu dobanda fixa de 9,10%, daca se imprumuta suma de 40.000 lei pe 5 ani de zile, DAE va avea o valoare de 9,49%.

Citeste mai multe despre Top 5 credite de nevoi personale cu ipoteca in lei pe Efin

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1813 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Gresite sfaturile de aici!

Cdel mai avantajos credit este ....sa nu va imprumutati in viata vietilor voastre! bancile baga mina dupa aceea pina la umar in buzunarul vostru! Deci cel mai bun credit...este sa economisiti, eventual la saltea pentru la banci daca ai 100 de euro in cont ...dupa 10 luni nu mai ai nimic.....zic ei ca ti-au "intretinut" contul! Adica i-au facut caldura l-au spalat pe cap, l-au coafat, i-au lustruit pantofii!

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor