Topul celor mai bune carduri de salarii cu overdraft

Luni, 31 Mai 2010, ora 08:20
5541 citiri
Topul celor mai bune carduri de salarii cu overdraft
Foto: Arhiva

Creditul pe cardul de debit este unul dintre cele mai ieftine si se obtine repede. Daca anul trecut cea mai mica dobanda era de 14%, acum a ajuns la 11%.

Cele mai mari banci din tara au si cele mai bune carduri de credit din punctul de vedere al costurilor, flexibilitatii conditiilor si rapiditatii.

Dobanzile percepute de banci la creditele acordate pe cardurile de salarii pot fi si cu 16 puncte procentuale mai mici decat cele aferente cardurilor de credit. Este cazul produselor din oferta Garanti Bank, care percepe o dobanda de circa 11% la creditele overdraft si de 27,6% la cardurile de credit, scrie revista "Capital".

In plus, cardurile de debit cu overdraft pot beneficia si de scutiri la comisioanele de retragere de numerar de la bancomatele din Romania. Cele mai bune carduri cu overdraft sunt oferite de Garanti, CEC si BCR, potrivit unei analize Capital.

Intr-un top al celor mai bune carduri de debit cu overdraft, realizat de saptamanalul economic, pe primul loc se afla BRD - Groupe Societe Generale, urmata de CEC Bank si BCR. Top 3 este urmat de Libra Bank, Intesa, ATE Bank, RIB, Alpha Bank, Piraeus, Millennium, Banca Romaneasca si City Bank.

Au fost analizate conditiile pe care le poate obtine, in momentul de fata, si pe piata cardurilor de credit familia formata din sot si sotie, cu un copil de 3 ani, fara alte datorii. Ambii sunt angajati, cu studii superioare, el cu salariul de 3.000 de lei, ea cu 1.800 de lei. Cardul este emis pe numele sotului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#carduri overdraft, #conditii carduri debit , #credit