Vrei sa-ti mobilezi casa si nu stii cum?

Vineri, 28 Octombrie 2016, ora 09:00
5413 citiri
Vrei sa-ti mobilezi casa si nu stii cum?

Toamna este perioada preferata pentru schimbarile de mare efect in materie de mobilier si decoratiuni interioare. Cum escapadele in afara orasului s-au terminat si vremea mohorata te tine mai mult in casa, probabil ai inceput si tu sa observi ca fotoliile tale parca nu mai sunt la moda, iar canapeaua nu mai este chiar atat de comoda pe cat credeai, cand serile vin tot mai devreme si toata familia se cuibareste in ea.

Si tot in aceasta perioada majoritatea magazinelor au tot felul de reduceri si promotii, de la Black Friday pana la lichidari de stocuri ramase de peste vara.

Le poti gasi cu usurinta pe Internet si la fel de usor poti obtine si banii de care ai nevoie ca sa le cumperi, exclusiv online, fara sa te mai deplasezi pana la banca.

Daca vrei sa-ti schimbi canapeaua, afla ca una extensibila, cu trei locuri, care poate fi transformata intr-un pat dublu veritabil, costa intre 2.000 si 3.000 de lei.

Daca ti-ar placea una modulara, cu sezlong si cat mai incapatoare, de colt, pentru o familie numeroasa, s-ar putea sa platesti intre 5.000 si 7.000 de lei.

Din categoria celor mai accesibile, imbracate in stofa, au mare cautare cele mai colorate, care iti vor schimba total infatisarea camerei.

Si cum ar fi sa asortezi si doua fotolii, daca tot te-ai apucat de redecorat sufrageria? Unele mai "sanatoase", dar fara prea mari pretentii, costa intre 500 si 1.000 de lei fiecare. Asta daca nu cumva iti doresti unele masive, din piele de calitate, pe care le vei gasi de la 2.000 de lei in sus, pana spre pragul de 1.000 de euro.

Se poarta pielea alba sau crem, iar in categoria de pret superioara vei beneficia si de tot felul de sisteme electrice de inclinare a spatarului, ba chiar si de functii de masaj.

Cauta cu atentie si cu siguranta vei reusi sa gasesti oferte speciale si reduceri sau poate chiar te vei putea orienta catre branduri celebre sau materiale pretentioase, daca stii unde sa te uiti si urmaresti stocurile marilor retaileri de mobila.

Cel mai simplu este sa urmaresti magazinele online in timpul saptamanii, cand ai niste minute libere, iar in weekend sa mergi si sa le testezi in showroom pe cele care ti-au atras atentia.

Asa iti vei face rapid o idee despre dimensiuni, calitate si preturi, astfel ca in scurt timp vei ajunge sa "mirosi" imediat cele mai bune oferte - reduceri si lichidari de stocuri - pentru a reusi sa gasesti un pret cat mai bun.

Iar cum ofertele de nerefuzat vin si trec la fel de repede, asigura-te ca ai mereu la dispozitie sumele necesare. In ziua de astazi, nici macar nu mai trebuie sa treci pe la banca, atunci cand ai nevoie de bani pentru astfel de cheltuieli.

Pe Internet, in cateva minute, poti obtine finantarea de care ai nevoie pentru proiectele tale, trebuie doar sa stii unde sa cauti!

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#finantare mobilier, #credit consum mobila, #credit online mobila , #credit