Curs euro-leu: Leul creste la final de saptamana

Vineri, 21 Martie 2014, ora 13:39
1814 citiri
Curs euro-leu: Leul creste la final de saptamana

Leul s-a apreciat, vineri, in fata principalelor valute, insa moneda nationala ramane vulnerabila la evenimentele din regiune.

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a afisat un curs oficial de 4,4816 lei/euro, astfel ca leul a castigat 0,30% fata de sedinta precedenta.

"Daca tensiunile geopolitice din Ucraina nu vor escalada, este posibil sa vedem o intarire a leului pana mai aproape de prognoza noastra de final de luna, de 4,47/EUR, pe fondul climatului extern favorabil din aceasta dimineata. Totusi, conditiile de piata lipsita de activitate sugereaza ca leul e vulnerabil la corectii", se arata in analiza ING Bank, remisa Ziare.com.

Similar, leul s-a apreciat si fata de dolar, care a fost cotat, vineri, la 3,2488 lei/unitate. Moneda locala a castigat 0,47% comparativ cu sedinta precedenta.

Pentru francul elvetian, BNR a afisat un curs de 3,6801 lei/unitate, fata de 3,6860 lei/unitate, valoarea inregistrata joi.

Un gram de aur costa 139,7942 lei, in crestere de la 139,1154 lei.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#curs euro leu, #curs bnr euro, #Curs BNR, #curs euro dolar, #franc elvetian leu, #pret aur , #curs valutar