Curs euro-leu: Leul pierde pe toate fronturile

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 13:12
3174 citiri
Curs euro-leu: Leul pierde pe toate fronturile
Foto: Arhiva Ziare.com

Leul s-a depreciat, miercuri, fata de principalele valute.

Moneda nationala a pierdut 0,13% comparativ cu euro, care a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,4458 lei/unitate.

"Leul s-a tranzactionat ieri intr-un interval restrans, inchizand fara variatie langa 4,4390/EUR pe fondul celei mai scazute lichiditati de mai bine de o luna.

Continuam sa ne asteptam ca perechea EUR/RON sa se miste gradual mai jos, mai ales in conditiile in care fundamentele economice sunt bune, iar incertitudinile politice interne au fost disipate intr-un timp scurt", se arata in analiza ING Bank, remisa Ziare.com.

Noul Cabinet Ciolos, care a depus juramantul marti dupa ce a trecut confortabil de votul legislativului, are joi prima sedinta de guvern.

Avem Guvern: Premierul Ciolos si ministrii sai au depus juramantul. Iohannis ii felicita pentru curaj: Mergeti drepti!

"Vom cauta primele indicii cu privire la planurile viitoare, in special la masurile care ar pastra deficitul bugetar sub 3% din PIB anul viitor", arata analistii ING Bank.

Miercuri, leul a pierdut 0,06% comparativ cu dolarul, care a fost cotat la 4,1655 lei/unitate.

Francul elvetian a ajuns de la 4,1151 lei/unitate la 4,1093 lei/unitate, in timp ce aurul s-a ieftinit de la 144,6642 lei/gram la 143,3746 lei/gram.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#curs euro leu, #curs euro BNR, #Curs BNR, #curs dolar leu, #curs dolar, #curs dolar BNR, #curs franc, #pret aur , #curs valutar