BCR ofera dobanzi promotionale la depozite pentru a incuraja economisirea

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 15:30
4867 citiri
BCR ofera dobanzi promotionale la depozite pentru a incuraja economisirea
Foto: Arhiva

BCR ofera dobanzi speciale pentru depozitele noi, in cadrul unei campanii de incurajare a economisirii. Campania are loc in perioada 21.07.2010 - 31.08.2010 si vizeaza depozitele nou constituite la termen de 3 luni, in lei, cat si pentru depozitele nou constituite la termen de 6 luni in euro si dolari.

Pentru depozitele nou constituite la termen de 3 luni in lei BCR ofera o dobanda fixa de 7,5% pe an. Suma minima pentru deschiderea unui depozit este de 1.000 lei, se arata intr-un comunicat al bancii remis Ziare.com.

Pentru depozitele nou constituite la termen de 6 luni in euro banca ofera o dobanda fixa de 3,00% pe an iar pentru cele in dolari o dobanda fixa de 2,5% pe an. Suma minima pentru deschiderea unui depozit este 500 de euro, respectiv 500 de dolari.

BCR majoreaza si dobanzile standard la depozitele la termen in EUR si USD, cu dobanda fixa acestea ajungand pana la 3,00% pe an la EUR si 2,20% pe an la USD in cazul creditelor pe 12 luni cu plata dobanzii la scadenta.

Totodata, clientii BCR care incaseaza salariul prin BCR si platesc o factura de utilitati prin serviciul bancii de Direct Debit beneficiaza de o dobanda fixa de 8,00% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni in RON, deschise pana la data de 31 August 2010.

De asemenea, clientii BCR care isi deschid, pana pe data de 31 august 2010, depozite la termen in RON sau EUR, cu dobanda fixa si maturitate de pana in 12 luni, inclusiv, prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR), beneficiaza de un bonus de dobanda de 0,25 p.p. pentru depozitele in RON, respectiv 0,15 p.p. pentru depozitele in EUR. Acest bonus este valabil numai pana la prima data de scadenta a depozitelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#BCR dobanda, #BCR campanie, #BCR dobanzi, #BCR depozit , #dobanda