Cum sa ai mai multi bani in 2012

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 17:00
2930 citiri
Cum sa ai mai multi bani in 2012
Foto: savemoreandbetter.blogspot.com

Noul an este o buna ocazie pentru fiecare sa se gandeasca la strategii prin care sa faca mai multi bani sau sa ii cheltuiasca pe cei pe care ii are cat mai eficient.

Specialistii spun ca cel mai mare obstacol este frica de a face schimbari, scrie MSNBC. Daca depasim aceasta faza, atunci avem toate sansele sa reusim.

Pentru inceput, este bine sa iti faci o lista cu ceea ce vrei sa obtii in noul an, din punct de vedere financiar, ne sfatuieste Scott Halliwell, consultant financiar.

O metoda buna, in cazul in care dispui de un serviciu de plata online, este sa iti planifici economiile in mediul online, adica suma respectiva sa treaca automat in contul de economii pe care il ai.

Apoi, pentru a evita penalizarile, poti sa iti planifici dinainte plata facturilor prin serviciul de plata online. Este important sa monitorizezi periodic aceste tranzactii si sa vezi ce progrese ai facut. In acest scop, poti sa iti fixezi o zi in care sa te autoevaluezi din acest punct de vedere.

Din cand in cand, este bine sa iti evaluezi cheltuielile si sa iti stabilesti alte prioritati. Cu varsta, obiectivele oamenilor se schimba si este posibil sa nu iti mai doresti aceleasi lucruri pe care le doreai cand erai mai tanar.

Consultantii financiari sunt si ei o solutie de rezerva atunci cand constati ca nu poti tine in frau cheltuielile pe care le ai lunar. Ei te pot ajuta si in cazul in care doresti sa alegi o varianta de economisire potrivita pentru tine.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#bani economii cheltuieli, #facturi plata online , #economii