Cum sa faci economii cu succes

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 11:37
2727 citiri
Cum sa faci economii cu succes
Foto: Fox News

In aceasta perioada in care salariile au scazut, iar lumea nu mai e la fel, toti ne gandim ca reducerea cheltuielilor ar fi binevenita pentru buzunarul fiecaruia. Exista lucruri de care ne putem lipsi fara a avea prea mult de suferit.

"Oamenii obsinuiesc sa creada ca a face economii inseamna sacrificiu", spune experetul in domeniu Erin Huffstetler, citat de Fox Business. A nu mai cheltui banii pe lucruri inutile nu inseamna neaparat si a-ti schimba radical stilul de viata.

Abonamentul TV

Abonamentul la firmele de cablu nu mai este singura alternativa pentru a urmari emisiunile favorite. Puteti opta si pentru alte varianta, cum ar fi receptia posturilor preferate prin internet. Daca doriti sa vedeti doar anumite filme, un abonament exclusiv pentru acestea va va scuti de cheltuieli in plus.

Internetul pe telefon

Abonamentul de internet pe telefon este si el o alta sursa de risipire a banilor. Multi operatori taxeaza la cantitatea de date de trafic, fara a permite navigarea nelimitata fara costuri suplimentare. In plus, unele aplicatii de pe telefon, chiar daca nu sunt folosite, vor incarca factura cu trafic suplimentar. Ca alternativa, incercati locurile unde internetul poate fi accesat pri retele Wi-Fi.

Abonamentul la sala de fitness

Acesta este destul de scump, dar a renunta la el nu inseamna ca vei renunta la sport. Unele DVD-uri pe care le gasesti pe piata te vor ajuta sa faci multe exercitii acasa. In cazul in care faci sport alaturi de altcineva, parcul este o solutie buna pentru a te mentine in forma.

Apa plata

A cumpara zilnic apa imbuteliata in drum sepre serviciu sau spre casa inseamna a cheltui in plus o suma destul de mare. Incearca sa ai cu tine tot timpul o sticla pe care o poti umple si de la locul de munca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#bani economii cheltuieli, #telefon internet abonament cablu, #cumparaturi magazin , #economii