Drama americanilor: Orase intregi, de vanzare

Miercuri, 01 August 2012, ora 23:51
5808 citiri
Drama americanilor: Orase intregi, de vanzare
Foto: inquisitr.com

Americanii au parte de cele mai mari surprize cauzate de criza financiara care le-a slabit puternic economia. Orase intregi sunt de vanzare, iar unele vin chiar la oferta speciala.

Un oras-fantoma din statul Utah este de vanzare, cumparatorii fiind ademeniti cu includerea unor animale salbatice in pretul tranzactiei. Mai multe lame sunt promise celui va cumpara orasul Woodside, scrie inquisitr.com. Compania imobiliara Bridge Realty, cea care se ocupa de aceasta tranzactie, mentioneaza in anuntul de vanzare ca orasul are, totusi, nevoie de unele reparatii.

Brokerul imobiliar Mike Metzger mentioneaza ca orasul este o adevarata bucata clasica de spirit american. Orasul a fost abandonat cu zeci de ani in urma. El a fost un loc prosper in anii 1920, atunci cand erau in voga caile ferate. Numele lui initial a fost Lower Crossing. Acolo erau o fierarie, o scola si cateva magazine, atunci cand a fost construit, in anul 1881.

Orasul dispune si de unele rezerve minerale, dar si de apa. Cei care il vand mentioneaza faptul ca urbea dispune de numeroase posibilitati de dezvoltare, printre care cele legate de construirea unor ferme. In anii '70, acolo nu mai locuia nicio persoana.

Avand in vedere toate aceste "facilitati", pretul cerut pentru Woodsite este de 3,9 milioane de dolari.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#oras sua utah vanzare, #companie imobiliara, #rezerve minerale apa , #financiar