Donald Trump crede ca exista oportunitati de achizitii in intreaga Europa

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 20 Iunie 2012, ora 00:01
1930 citiri
Donald Trump crede ca exista oportunitati de achizitii in intreaga Europa

Milionarul Donald Trump este de parere ca, in pofida problemelor, Europa ofera o sansa nesperata investitorilor care cauta teren ieftin si afaceri inedite.

Desi este de parere ca eurozona se va sparge si natiunile membre vor reveni la monedele originale, problemele pe care le traverseaza Europa reprezinta o sansa pentru investitori sa puna mana pe cateva chilipiruri, a declarat Trump pentru CNBC.

"Pui mana pe lucrurile astea pentru nimic, cumperi pamant pe nimic, primesti totul pe nimic. Vei fi nevoit sa stai cu ele o perioada, insa sunt o multime de oportunitati grozave in Europa. Nu am niciun dubiu", a spus acesta.

Trump a marturisit ca el insusi a pus ochii pe ceva in Europa: "Este atat de ridicol, este ilar - si cu toate acestea ma gandesc sa fac ceva acolo cu un grup foarte destept, si sincer este o oportunitate".

Declaratiile lui Trump survin intr-o perioada delicata pentru Europa - Grecia a avut anticipate duminica, iar Spania a ajuns sa se imprumute la preturi record, evolutii ce ingrijoreaza investitorii.

"Spania este un loc grozav. Este o tara grozava si are febra si este momentul sa profitam de asta", a continuat Trump.

"In cele din urma, cred ca o multime dintre tari se vor intoarce la monedele lor. Lumea va merge inainte. Ne va afecta? Probabil, dar nu cred ca va fi atat de rau pe cat se spune", a incheiat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#Donald Trump investitii Europa, #Trump investitii Spania , #fonduri investitii