Victor Ponta isi critica fostii colegi din PSD pe tema Fondului Suveran: Hotie pana la capat!

Duminica, 30 Decembrie 2018, ora 21:10
3456 citiri
Victor Ponta isi critica fostii colegi din PSD pe tema Fondului Suveran: Hotie pana la capat!
Foto: Arhiva Facebook/Victor Ponta

Fostul premier PSD Victor Ponta, care in prezent conduce formatiunea politica Pro Romania, isi critica fostii colegi pe tema Fondului Suveran.

El critica faptul ca Hotararea de Guvern pe acest subiect a fost publicata intre Craciun si Revelion - adica "de Sarbatori, ca hotii!".

"HOTIE PANA LA CAPAT - au promis Dragnea si gasca lui, "sponsorilor" din afara tarii / si se tin de cuvant! (...) Eu sunt insa convins ca, mai devreme sau mai tarziu, toti cei care si-au pus semnatura pe aceste documente prin care poporul roman este jefuit de tot ce a mai ramas din avutia sa (peste 15 miliarde de euro) vor raspunde civil si penal pentru faptele lor criminale! Si chiar daca Dragnea sau Valcov nu au semnat nimic - nu trebuie sa creada ca la inchisoare vor merge doar "trepadusii" lor!

Acum nu le este frica de justitie si de oameni! Trebuie neaparat sa vanda cat mai urgent actiunile la Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Transgaz, Transelectrica si tot ce a mai ramas in proprietatea Statului Roman! Fara niciun control public, fara Parlament, Curte de Conturi sau procedura transparenta!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ponta critica faptul ca Fondul Suveran nu are niciun control public, Parlament sau Curtea de Conturi. El a amintit ca legea de infiintare a fost declarata neconstitutionala de catre CCR, iar Comisia Europeana a transmis un avertisment ca nu se pot face vanzari netransparente. In plus, a ironizat planul social-democratilor, comparandu-l cu Fondul Suveran din Botswana.

T.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Ponta critici Fond Suveran, #PSD Fond Suveran , #fonduri investitii
Comentarii